ECHIPA

Faceți cunoștință cu oamenii din spatele afacerii

servicii cont consulting

Cont Consulting este o afacere de familie pornită în anul 1994. În prezent, compania are 14 angajați și mai mulți colaboratori, o echipă de profesioniști dedicați, determinați pentru a furniza cele mai bune servicii. Ei ne dau capabilitatea de a răspunde celor mai speciale cerințe. Mai jos găsiți câteva detalii despre oamenii implicați în această afacere:

Ioan

BÂSCĂ

Founding partner

 • Economist
 • Expert contabil
 • Consultant fiscal
 • Auditor financiar

Sorin

BÂSCĂ

Managing partner

 • Economist
 • Expert contabil
 • Inspector resurse umane
 • Consultant juridic

Echipa noastră de

PROFESIONIŞTI

Cont Consulting

 • Contabili
 • Specialiști în salarizare
 • Specialiști în resurse umane
 • Specialiști în drept

ISTORIC

Pașii care ne-au condus aici

servicii cont consulting

OBIECTIVELE NOASTRE

Obiective esențiale pentru activitatea noastră:

Lucrăm cu companii din toate sectoarele economiei. Cunoștințele noastre s-au extins de-a lungul anilor, iar acum deținem informații valide despre aspectele esențiale ale tuturor activităților din economie.

Am învățat din experiență că orice activitate are propriile sale particularități, care depind de aspecte diferite cum ar fi partenerii de afaceri, stilul de management, specificul fiecărei piețe etc.

Serviciile noastre sunt adaptate individual pentru fiecare companie, înțelegând toate segmentele reprezentative ale activității acesteia.

Într-un mediu de afaceri în continuă schimbare, considerăm că o afacere are nevoie de stabilitate pentru a crește. Stabilitate înseamnă sustenabilitatea cheltuielilor, generarea de venituri și realizarea de profit pe fiecare unitate a afacerii, evitarea fluctuațiilor în structura personalului și crearea unui mediu de lucru competitiv.

Schimbările pripite pot dăuna chiar și celei mai performante afaceri. Orice pas înainte trebuie să fie sustenabil. Împreună cu managerii clienților noștri, lucrăm pentru a consolida fundația afacerii.

Este aproape imposibil ca o companie să facă față cu succes unui număr tot mai mare de probleme, oricare ar fi poziția sa sau volumul de resurse de care dispune.

Ne punem la dispoziție cunoștințele pe care le-am acumulat de-a lungul timpului, în urma activității desfășurate în numeroase sectoare economice. Acuratețea rapoartelor furnizate managementului este esențială pentru evaluarea pertinentă a riscului.

Certificăm informația furnizată prin îndepărtarea oricăror obstacole, cauzate de lipsa datelor sau greșelilor de interpretare.

Analiza completă a unei afaceri poate oferi o vedere de ansamblu asupra punctelor forte dar și a slăbiciunilor.

Furnizăm clienților noștri analize cu o acuratețe ridicată în scopul susținerii procesului de luare a deciziilor de management.

Orice decizie luată de o companie are impact asupra activității viitoare. Rolul nostru este de a oferi asistență în cadrul procesului decizional. Scopul nostru este furnizarea de soluții potrivite pentru orice caz particular, în concordanță cu toate regulile care se aplică mediului de afaceri.

Credem că orice decizie trebuie implementată în timp, așa că oferim asistență în elaborarea etapelor de urmat în scopul atingerii rezultatului dorit și pentru a evita incidentele de orice fel.