Cu ocazia Zilei Naționale a Contabilului Român din 21 septembrie 2016, Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (C.E.C.C.A.R.) filiala Brașov, entitatea care reglementează profesia contabilă din România, a întocmit un top al celor mai bune firme de contabilitate din județul Brașov.

Criteriile după care s-a realizat acest top au fost gradul de perfecționare al profesioniștilor contabili, calificativul obținut în cadrul auditului anual de calitate efectuat de către C.E.C.C.A.R. Brașov, numărul mediu de angajați, numărul de clienți și cifra de afaceri obținută în anul precedent.

Firma Cont Consulting a câștigat premiul special al anului 2016, cea mai înaltă disctincție oferită societăților de contabilitate și profesioniștilor contabili.

Meritul este al tuturor membrilor echipei din spatele firmei Cont Consulting, care își dau permanent silința pentru a răspunde celor mai ridicate exigențe.

Dorim să mulțumim pe această cale și clienților noștri, care ne motivează să fim tot mai pregătiți și mai competitivi și partenerilor externi ai firmei noastre, care au pus și ei umărul la această realizare.

Ne asumăm angajamentul de a crește de la an la an calitatea serviciilor oferite de firma noastră, în beneficiul direct al clienților noștri și al mediului economic.

Sorin Bâscă
Administrator