În contextul social și economic actual , toate companiile au de suferit și caută diverse soluții și modalități de salvare a afacerilor, construite în ani de zile cu munca și sacrificii. Știați că în Brașov există un hub de inovare în turism ?

Să o luăm cu începutul. Ce este și ce reprezintă HIT BRAȘOV ? HIT Brașov reprezintă un centru de networking, un spațiu de generare de idei creative dar și de soluții inovatoare, cu scopul îmbunătățirii și adaptării ofertei turistice la cerințele socio-economice actuale.

Probabil vă întrebați cine a creat acest hub de inovare în turism , ei bine, cei care s-au gândit la asta au fost cei de la Agenția Metropolitană pentru Dezvoltare Durabilă din Brașov , care, în calitate de membru cofondator al FIT – Digital Innovation Hub, și-a propus dezvoltarea hub-ului conex HIT Brașov (Hub de Inovare în Turism) și constituirea în jurul acestuia a unei comunități solide, orientată atât spre nevoile cererii, cât și spre cele ale ofertei turistice, ce gravitează în jurul conceptelor de turism durabil, inovare, digitalizare, Industrie 4.0 și Turism 4.0.

HIT Brașov , care funcționează în cadrul Agenției Metropolitane pentru Dezvoltare Durabilă din Brașov , are alături și parteneri care susțin desfășurarea activității hubului. Astfel , s-au alăturat în a sprijini acest proiect : Primăria Municipiului Brașov , FIT Digital Innovation Hub , Iceberg Consulting , Academia de Studii Economice București , Winsedswiss by EHL , Orange Fab , Breasla Cârciumarilor , Asociația de Turism Poiana Brașov , Rebels and Rulers by Branding Mag.

Cont Consulting se alatură ca partener al  acestui proiect inovator și vine în sprijinul lui prin participarea ca mentor la evenimentul de inaugurare al HIT Brașov, care va avea loc în data de 9 decembrie începand cu ora 14:00 pe platforma online ZOOM.

În calitate de partener al programului , Cont Consulting va oferi consultanță antreprenorilor începători cu privire la  mediul de afaceri , taxe și impozite dar și privind alegerea formei legale de desfășurare a activității economice și înființarea de companii.

De asemenea, le vom prezenta antreprenorilor cu experiență informații despre metodele de optimizare ale proceselor economice din afacerile lor. Totodată, le vom oferi acestora instrumente pentru a-și ghida eficient afacerile, în contextul economic actual.

Mentor va fi Sorin Bâscă, expert contabil, inspector resurse umane și consultant juridic, Managing partner la Cont Consulting și antreprenor cu peste 15 ani de experiență.

Sperăm ca sprijinul nostru să conteze și să putem ghida primii pași ai unei noi generații de antreprenori în turism.